PP-heikkinen Facebookissa Youtube-kanavamme linked in Sijaintimme

Ville Karvonen, Työmaapäällikkö

Kokista työmaamestariksi
Vuoden 2016 alusta työmaamestariksi edennyt Ville opiskeli aikoinaan ravintolakokiksi. “En mä sitä hommaa juurikaan tehnyt, ei ollut meikäläisen homma.” Armeijan jälkeen Ville pyöritteli omien sanojensa mukaan sormia ja mietti, että kyllä jotain on tehtävä. Vuonna 2006 Ville kävi aikuiskoulutuskurssin, tuli oppisopimuksella PP Heikkiselle töihin, suoritti töiden ohessa talonrakentajan tutkinnon ja tällä tiellä ollaan edelleen. “Työharjoittelupaikkoja etsiessä hain vain johonkin firmaan. Nyt voin kyllä todeta, että ei ole jäänyt valinta harmittamaan!”

Hommia alusta loppuun
Ville kertoo, että Heikkisten firmassa on hyvää se, että tekemällä pääsee etenemään ja töitä saa tehdä monipuolisesti. Ville arvelee, että toisissa firmoissa tekeminen saattaa olla yksipuolisempaa: “Joku tekee väliseiniä, ja joku aina laatoittaa.. täällä saa kyllä tehdä kaikennäköistä alusta loppuun.”

Ville arvostaa itse myös sitä, että Heikkisillä toiminta on selkeämpää. “Joskus ei oikein edellisessä tiennyt, että mitä tekee ja kuuli vain, että mene sinne ja mene tänne. Se oli sekavaa hommaa se. “ Ville kertoo, että heillä pyritään siihen, että kuviot ovat aina selvät sille, joka työtä menee tekemään. “Ei pidä suihkia, ettei mee sekavaksi.”

Työporukassa ei vedetä herneitä nenään
PP Heikkisellä ihmiset tuntevat toisensa ja aikaa vietetään työkavereiden kanssa usein myös työajan ulkopuolella. Ville sanoo olevansa ihmisenä sellainen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Työpaikassa tärkeää ovat hommien lisäksi tietenkin ihmiset. “Työporukka ja se työporukan henki, onhan ne ihan ykköshommia. Jos kaikki kivistää ja ihmisten naamat on koko ajan väkkärällä niin kyllähän se on todella ikävää.” Ville kertoo, että jos joku homma ei töissä onnistu niin silloin sitä katsotaan yhdessä ja mietitään mitä asialle voi tehdä. Kukaan ei Villen mukaan vedä hernettä nenään ja asiat otetaan vastaan positiivisesti.

Villen mielestä raksa-hommissa pitää tulla kaikkien kanssa toimeen. Niin sen on vain oltava. “Ei siitä oikein tahdo tulla mitään jos toisen sanomiset tai naama ärsyttää.” Onneksi ärsytyksiltä ollaan Heikkisellä vältytty. “Kyllä minä voin ihan rehellisesti tätä suositella, ei ole minulla mikään hätä päästä täältä pois”.

Ville, kehu vähän Joonasta!
“No onhan se asiantunteva tässä hommassa ja tietää todella paljon kaikesta. Erittäin tunnollinen ja vimosen päälle mukava kaveri.”

Hae meille töihin

Kaikki viihtyvät, kun rakentaminen
tehdään kunnolla.

Arvomme eivät ole sanahelinää tai korulauseita paperilla.
Yrityksemme arvoilla johdetaan sen päivittäistä toimintaa.

  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Luotamme henkilökuntaamme, yhteistyökumppaneihimme ja asiakkaisiimme sekä rehellisen työn tuomaan menestykseen.
  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Yrityksemme laatujärjestelmä takaa turvallisuuden sekä yritykselle että sen asiakkaille.
  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Työturvallisuus lähtee yksilöistä, ammattitaito luo turvallisuutta ja kestävä kehitys tulevaisuutta.
Tutustu tarinaamme

Yhteistyössä

opkkTermotuoteSisustussuunnittelu Katriina Turunen

2015 © www.ppheikkinen.fi   -   Y-tunnus: 1454260-1 - Tietosuojaseloste