PP-heikkinen Facebookissa Youtube-kanavamme linked in Sijaintimme

Joonas Paasolainen, Projektipäällikkö/ Työmaapäällikkö

Rakennustyöt kulkee geeneissä
Raksa-ala on sukurasite. Joonaksen perhepiiristä löytyy useampi kirvesmies ja oma polku rakennusalan ammattilaiseksi alkoi jo teini-ikäisenä isän maanrakennusprojektien myötä. Harhateilläkin oltiin. “Piirreltyäni pari kuukautta hintalapun numeroita oikeilla fonteilla kauppiksessa, tajusin, että eihän tämä minun juttuni ole.” Joonas meni ammattikouluun raksa-puolelle ja sieltä tie vei työharjoitteluun minne muualle kuin PP Heikkiselle. “Olin minä valmistumisen jälkeen välillä toisellakin työnantajalla. Siellä meno tuntui aika epävarmalta tulevaisuuden ja töiden suhteen. Pojilla (Petterillä ja Pasilla) alkoi iso työmaa sopivasti juuri silloin kun edelliset hommat alkoivat loppumaan ja siitä lähtien olen ollut Heikkisillä töissä.”

Kehittymistä, ei jämähtämistä Joonas toimii tällä hetkellä PP Heikkisen projektipäällikkönä ja työmaapäällikkönä. “Ei oikeastaan ole sellaisia hommia mitä en olisi täällä päässyt tekemään.” Joonaksen vastuulle kuuluu muun muassa kokonaisvaltainen toiminnanohjaus työmailla, hankinnat, urakkatarjousten laatiminen, kuluseuranta sekä myös työsuojeluasiat. Ennen siirtymistä työmaajohdon tehtäviin Joonas aloitti harjoittelijana ja eteni rakennusmieheksi tehden kaikkea kylpyhuoneremonteista, maanrakennukseen, huoneistoremontteihin sekä kohteiden viimeistelyyn.

Ennen etenemistä projektipäällikön tehtäviin, Joonas suoritti ammattikorkeakoulussa rakennusinsinöörin tutkinnon. “Olen tykännyt siitä, että minulle on annettu vapaat kädet, tuettu kehittymistä ja kannustettu eteenpäin omassa ammatissani. Täällä ei ole päässyt jämähtämään paikalleen.”

Mikä erottaa PP Heikkisen muista työnantajista? Joonas pohtii, että monesti isoissa yrityksissä työmaapäällikön rooli on istua kopperossa ja ohjata toisia eteenpäin näkemättä lainkaan työntekijöitä tai olematta itse kädet savessa työmaalla. PP Heikkisellä ei tätä tapahtu ja johtaja-työntekijäportaikko on olematon. “Herroja ei täällä ole ja asioista keskustellaan yhdessä.” Yrityksen tulevaisuus ei myöskään aiheuta epävarmuutta. Joonas kertoo, että toiminta alkaa olla jo sen suuruista, että sitä on suunniteltava ruutuvihkoa pidemmälle.

“Keikkoja ja tontteja suunnitellaan jo nyt vuosiksi eteenpäin. Kyllähän se aika hyvin kertoo, miten varmalla pohjalla tässä ollaan.”

Joonas, kehu vähän Villeä! “Jos jotain Villen kanssa sovitaan niin se myös pitää.” Ville on Joonaksen sanojen mukaan esimerkkitapaus siitä, miten talon sisällä pääsee eteenpäin kun käyttäytyy hyvin, on tunnollinen ja näyttää, että osaa hommansa. “On se tosi ammattitaitoinen kaveri”.

Hae meille töihin

Kaikki viihtyvät, kun rakentaminen
tehdään kunnolla.

Arvomme eivät ole sanahelinää tai korulauseita paperilla.
Yrityksemme arvoilla johdetaan sen päivittäistä toimintaa.

  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Luotamme henkilökuntaamme, yhteistyökumppaneihimme ja asiakkaisiimme sekä rehellisen työn tuomaan menestykseen.
  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Yrityksemme laatujärjestelmä takaa turvallisuuden sekä yritykselle että sen asiakkaille.
  • meidän arvomme - luottamus, laatu ja turvallisuus
    Työturvallisuus lähtee yksilöistä, ammattitaito luo turvallisuutta ja kestävä kehitys tulevaisuutta.
Tutustu tarinaamme

Yhteistyössä

opkkTermotuoteSisustussuunnittelu Katriina Turunen

2015 © www.ppheikkinen.fi   -   Y-tunnus: 1454260-1 - Tietosuojaseloste